Skip to main content

Stine Marie Grome-Hansen

– Psykolog i Viborg

Nøglen til forandring er accept. Det er klientens behov der bestemmer, hvad vi er optaget af og hvilket tempo vi arbejder i. Stine Marie Grome-Hansen tager dig alvorligt og hun har hele tiden for øje at hjælpe dig med præcis det, du har brug for, når det opstår, så du opnår den hurtigst mulige udvikling.

Al udvikling sker gennem en tryg og ressource-orienteret opmærksomhed på dig, og hvad du har brug for, for at få det, du længes efter.

Stine Marie Grome-Hansen hjælper med at afklare, og med at bane vejen for dine naturligt sunde reaktioner, så den uhensigtsmæssige adfærd helt automatisk afvikles og du får skabt en varig forandring, der føles helt som dig.

Der, hvor det er en hjælp, tager I jer af roden til dine uønskede automatiske reaktioner, så du kan blive dig, præcis som du trives med at være.

Stine Marie er nænsom og solid, og hjælper dig til at slippe fri fra den adfærd, der bliver ved med at spænde ben for dig, også når du ikke selv kan se den eller kontrollere den.

Så til dig, der er tiltrukket af en Compassion focussed tilgang, ACT eller ISTDP, vil Stine Marie Grome-Hansen være en rigtig god samarbejdspartner, så du kan blive dig, helt som du har lyst til.

Stine Marie har overenskomst med sygesikringen og tilbyder samtaler med henvisning i vores afdeling i Viborg.

Stine Marie Grome-Hansen tilbyder: