Skip to main content

Jess Haderslev

– Psykolog i Viborg

Jess Haderslev er blevet psykolog, fordi det meningsgivende i hans arbejde er at understøtte mennesker med de udfordringer, som livet byder på, og hjælpe dem til øget selvindsigt og handlekraft. Han har en særlig interesse for og erfaring med det arbejds- og organisationspsykologiske område, og vil gerne hjælpe mennesker til både at gøre det godt og til at have det godt. Med sin baggrund som leder, kender han på egen krop til mange af de problemstillinger og dilemmaer, som han nu som erhvervspsykolog hjælper ledere og ansatte med at finde gode løsninger på. Selv om han fokuserer på den enkelte, er han også optaget af hvordan relationer, situationer og organisationer har indvirkning på den enkeltes mulighed for udvikling og selvudfoldelse.

Jess Haderslev søger at skabe værdi for dem han arbejder for, hvorfor han gør en dyd ud af at afstemme forventninger til samarbejdet og til hvilket resultat, der skal opnås.

Kunder siger om ham, at hans personlige styrke er at være lyttende og engageret, samtidig med at han er ressourceorienteret og optaget af fremdrift. Dette får kunder til at melde tilbage, at de efter forløb hos ham, er blevet beriget med konkret vejledning, optimisme samt en klar retning for fremtiden.

Jess Haderslev er uddannet psykolog ved Aarhus Universitet i 2001 og er autoriseret af Dansk Psykolognævn. Han er desuden godkendt som specialist i arbejds- og organisationspsykologi af Dansk Psykologforening samt diplomeret organisatorisk gruppeanalytiker fra Institut for Gruppeanalyse, Aarhus. Herudover er han gennem Dansk Psykologforening efteruddannet indenfor mental træning og hypnose.

Jess Haderslev har overenskomst med sygesikringen og modtager klienter med henvisning fra lægen i vores afdeling i Viborg. Desuden modtager Jess også forsikringsklienter, klienter uden henvisning samt kunder til supervision og coaching.

Han tilbyder hjælp inden for områderne: